Faq

Veelgestelde vragen en antwoorden over Cyber Protect Cyberrisicoverzekeringen

Algemene vragen

Als u via deze website zelf een berekening maakt of een verzekering sluit, dan handelt u volgens het principe van ´execution only´. Dat wil zeggen dat u van ons, Klap b.v, géén advies krijgt en dat u zelf uw eigen situatie en de marktsituatie beoordeelt en geheel zelfstandig een product kiest dat volgens u het beste bij u past.

Dat is AXA Assistance (handelsnaam van Inter Partner Assistance SA NV), een dochteronderneming van de toonaangevende wereldwijd opererende verzekeraar AXA Groep. De verzekering wordt door volmachtbedrijf Gouda & Bredius opgemaakt en geadministreerd. U ontvangt een polis van Gouda & Bredius en AXA Assistance als 100% drager van het risico.

De premie wordt door Klap bv bij u geïncasseerd. Klap is assurantietussenpersoon en bemiddelt in de Cyber Protect Polis.

In dat geval belt of mailt u rechtstreeks met de specialisten van AXA Assistance die 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar staan! Naar contactgegevens.

Cyber Protect is een cyberrisicoverzekering, die u en uw gezin beschermt tegen de gevaren van het internet. Deze verzekering biedt wij u 24/7 technische, juridische en financiële ondersteuning in geval van aantasting van uw online reputatie, identiteitsfraude en conflicten met webshops.

Wanneer u niet uw premie betaald treden er stappen in werking. Het volledige overzciht hiervan kunt u als document hier downloaden.

Logo KiFiD Logo Adfiz Logo RMIA Logo NVGA Klap Assurantiemakelaars
Home Premie berekenen Wat is het Menu
Live chat